Patrocinadors

Considerem que els patrocinadors i col·laboradors són una branca imprescindible del festival. Aquestes aliances són un valor afegit al projecte, que permeten dotar-lo de projecció, prestigi i legitimitat. Al mateix temps serveixen per incrementar l’experiència dels participants i del públic assistent.

Des del seu inici, el festival ha construït relacions a llarg termini amb respectades institucions i empreses del Principat. Aquestes sinèrgies entre diferents actors (provinents de l’àmbit de la cultura o no), han fet que l’Ull Nu esdevingui un projecte transversal i de país.

Sempre estem oberts a escoltar diferents propostes i idees que s’ajustin a les necessitats específiques de cada interessat a col·laborar en el projecte. Si volen fer-nos arribar la seva proposta, ens poden escriure a: direccio@festivalullnu.com

Algunes de les avantatges de les que es poden beneficiar els patrocinadors i col·laboradors del festival són: notorietat de la marca, transferència de valors, comunicació i relació interna entre ells, avantatges exclusius en el festival i operacions de venta/promoció directa de productes o serveis.

Existeixen diferents categories de patrocini i col·laboració com:
– Patrocinador principal
– Patrocinador
– Dotador de premi
– Patrocini específic d’alguna activitat
– Col·laborador (aportacions no econòmiques)
– Media partner

Organitza

Patrocinadors principals

Doten dels premis:

Col.laboradors:

Media partner: