JURAT Ull Nu 2021

15/05/2021 — Noticies Projecció

Jose Pozo

Nascut a Lleida el 1967, com a director de cinema d’animació va obtenir el Premi Goya per El Cid, la leyenda i com a productor creatiu amb Nocturna, una aventura mágica, també va estar nominat per Donkey Xote, el seu segon llargmetratge com a director. Ha escrit i dirigit els llargmetratges Nick i 73 Minutos. Exercí de productor executiu a Solo d’Hugo Stuven (original de Netflix), de productor en Caribe, todo incluido, de Miguel García de la Calera i en el documental Mr. Hand Solo, d’Hèctor Romance. Actualment és productor associat del llargmetratge El Fred que crema de Santi Trullenque, acaba d’escriure i dirigir Plastic Killer, capítol pilot d’una sèrie de ficció, i prepara Unusual Cowboys el que serà el seu cinquè llargmetratge com a director i guionista.

Marta Martínez

Neix el 1976 a la Seu d’Urgell (Lleida). Estudia Història de l’Art i obté el Màster en teoria i pràctica del documental creatiu de la UAB l’any 1999. El mateix any realitza El poema : No yo, un documental sobre l’obra poètica de José Agustín Goytisolo per la UAB i Media Park i Ràdio Barcelona 1977-1999 per encàrrec de la UAB, el CCCB i la Cadena SER. Els anys 2002-2003, realitza el documental Farrera. També ha codirigit els documentals Carod-Rovira, David contra Goliat, Més enllà de la visió, Tempus Fugit o Planeses. És membre fundadora de la productora Mira Audiovisual on treballa com a realitzadora, editora i locutora des de l’any 2003. Recentment ha estrenat el documental Pep Aguareles Poètica de la imatge.

Guilhem Brouillet

Després d’un doctorat en història dels mitjans (Montpeller, 3), la seva passió pels documentals el va portar a treballar als Rencontres internationales du documentarie de Montréal i a participar en l’organització del festival Lasalle. Sota el seu lideratge, aquest es va convertir en DOC-Cévennes, es va unir a la Cinémathèque du documentaire i va rebre el segell CNC-SODEC França-Quebec. També és professor de cinema a la universitat i va crear el festival estudiantil Paul Va Au Cinéma. És soci fundador de la companyia i dels estudis CAIRN Productions.

Comparteix aquesta Notícia